Få en flyttstädning med kvalitet
 
Ska du flytta? Letar du efter en städfirma som kan komma och flyttstäda i Stockholm åt dig. Det gör du helt rätt i. Har man kämpat med packning och med själva flytten är det ännu värre att komma tillbaka och flyttstäda. Dessutom är det inte som någon vanlig städning, när man tar lite med dammsugare och våttorkar sakerna man har och sedan är det bra. Nej, en flyttstädning är en stor historia, det är inte som när man städar en vanlig veckostädning, då man dammsuger lite grann och sedan torkar med lite fuktig trasa och sedan är det bra.
När man flyttstädar ska i princip hela bostaden saneras och rengöras.
 
Överlåt den viktiga flyttstädningen till ett proffs på städning
 
Allt mellan golvet och taket ska rengöras. Alla element ska rengöras närmast väggen. Spis, kyl och frys ska rengöras inuti och utanpå, badrummet ska rengöras minutiöst, ja, ni fattar. Attt flyttstäda tar flera timmar att göra, även för dem som är professionella. Då är det skönt att kunna göra anlita en professionell flyttstädningsfirma som kommer och gör den minutiösa städningen. De tar då på sig att rengöra allt mellan golv och tak i bostaden – bokstavligen.
 
Låt proffsen städa efter gällande regler
 
Själv kan det vara svårt att hålla reda på alla saker som man ska rengöra. Man blir lätt hemmablind och "ser" inte vad som borde rengöras. Det är sällan man tänker på de egna golvlisterna, eluttagen, hur det står till bakom spis, tvättmaskin och kyl. Det är inte alltid som man tänker på att städa OVANPÅ dörrar och dörrkarmar. Även om man kanske är van vid att putsa fönster, kanske man inte alltid rengör fönsterkarmar och fönsterbågar. Då kan en flyttstädningsfirma ta på sig det arbetet och de bör då göra det enligt till exempel Mäklarsamfundets regler för flyttstädning. Eller så att hyresvärden blir nöjd. Det är det viktigaste av allt.
 
Anlita pålitlig städfirma i Stockholm till flyttstädningen
 
Som privatperson är det kanske inte lätt att veta vilket flyttstädbolag som man kan lita på. Börja då med att googla" flyttstädning Stockholm" om det är där du behöver en städfirma. Annars skriver du in din egen hemort i Googles sökfält. Sedan när du har fått till exempel fem förslag, tar du kontakt och frågar om referenser och offerter. Välj sedan den som är bäst. Läs mer om städfirma som erbjuder flyttstädning i Stockholm på: http://stadhuset.se/flyttstadning.