När du inte vill ha med dig allt
Ska du flytta? Att flytta borde man göra minst vart femte år, om man tänker på att man borde gå igenom allt som man har minst vart femte år och slänga allt det som man inte har nytta av. Det som man gör när man flyttar, är ju att man går igenom allt och väger som på en våg, om det man har är viktigt att ha kvar eller slänga. Gör man det regelbundet så vet man att man bara har kvar sådant som man faktiskt använder och behöver.
Det kanske är viktigt att vänja sig av med de saker som man inte behöver. Man behöver långt från allt det som man av vana samlar på sig, gamla skor, extra möbler, dukar, gardiner och tyger som man tror att man kommer att behöva, eller olika grillar, häcksaxar, räfsor, borstar och tusen saker som man alltid tror att man behöver vid ett senare tillfälle.
 
 
Ska du flytta?
 
När det är dags att flytta är det en chans att verkligen gå igenom allt som man har i förråd och garage. Behöver man verkligen alla de sakerna? Kommer man fram till att man inte behöver alla de saker som man tenderar att samla på sig, så kan man alltid magasinera dem. På så sätt får man lite distans till dem, och kan ha dem på annan plats, tills man har funderat klart på om man verkligen behöver dem eller ej. På så sätt slipper ens anhöriga att dras med saker som de kanske inte är intresserade av att ha. Det finns exempel på människor som lättare har kunnat göra sig av med de saker som man egentligen inte behöver genom att få distans till dem.
 
Var hittar man magasin i Göteborg?
 
Känner man inte till var det finns magasin och lokaler där man kan ställa de möbler och saker som man inte har i Göteborg, så kan man googla "magasin Göteborg" så får man över ett 50-tal förslag på magasin någonstans i Göteborg. Sedan är det bara att ta kontakt och läsa på de olika företagen som erbjuder sig att magasinera saker åt sina kunder. Du kanske även behöver en flyttfirma i Göteborg? Läs mer här, om flyttfirma i Göteborg på: https://vsflyttbyran.se