När du behöver flytthjälp
 
Ska du flytta och behöver flytthjälp? Då är det bra att kunna utnyttja möjligheten till Rut-avdraget. Avdraget på inkomstskatten har utökats rejält från och med i år. Från 25.000 kronor per år och per person till 75.000 kronor har möjigheterna att dra av och utnyttja fler hushållsnära tjänster blivit bättre. Förut var det endast flyttstädningen som man kunde dra av på Rut-advraget, men numera är det hela flytthjälpen från ax till limpa som är avdragsgilla.
 
Därför är det bra utnyttja Rut-avdraget
 
Att utnyttja möjligheten att anlita flyttjänst när man ska flytta är fördelaktigt för privatpersoner, då vi, skattebetalare ändå betalar för tjänste för de hushållsnära tjänster som ingår i Rut-avdraget. Det gör vi genom skatteinbetalningarna. På så sätt kan man faktiskt se på Rut-advraget som ett statligt bidrag, som utgår till de skattebetalare som använder någon av de Rut-tjänster som är avdragsgilla. Därför är det bra att faktiskt utnyttja Rut-advraget, när ändå alla är med och betalar för möjligheten att dra av på Rut-avdraget.
 
Flest utnyttjar Rut-advraget i storstäderna
 
Inte helt oväntat är det mest i storstäderna som Rut-avdraget dras utnyttjas. Stressen i Stockholm är större än i andra städer. Det kan många som kommer till Stockholm och som bor på andra ställen vittna om. Många som besöker huvudstaden slås av hur  stressen ökar tempot i staden. Det upplevs som om människor springer till bussen, tunnelbanan och stressar igenom stationerna. På arbetsplatserna ser man även att pressen är större på dem som arbetar på arbetslatserna. Det är som om Stockholm är hela landets motor.
 
Flytthjälp som behövs i storstäderna
 
Av den anledningen är det inte så konstigt om människorna behöver all hjälp som de kan behvöa när det är dags för dem att till exempel flytta. Många arbetar många timmar om dagen. Efter arbetsdagen är det viktigt att hålla igång motionen och konditionen och man går iväg och tränar för att orka med nästa arbetsdag. Då är det bra att anlita olika slags hjälp som man kan behöva; hemstädning, flyttstädning, trädgårdshjälp och alla slags hjälp som man kan få när det kommer till privatlivet. Här kan du läsa mer flyttfirma i Stockholm: https://www.flyttfirmanstockholm.se.